Nogometni Dresovi

ساخت وبلاگ

18. ožujka, 28. kolo Premier lige, Chelsea 2-2 Everton kod kuće. Niti jedna strana nije postigla gol u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu Felix u Chelsea Nogometni Dresovi s brojem 11 postiže prvi gol, Havertz zabija jedanaesterac; Doucuré u Everton Nogometni Dresovi s brojem 16 postigao je pogodak glavom, a zatim je Ellis Simms glavom zabio za izjednačenje rezultata.

Prvi pogodak pao je u 52. minuti, Enzo je dugo dodao iz zaleđa, Chilwell ga je prošao u šesnaesterac, Keane je izbio, a onda se Felix nadovezao i pucao, lopta je pogodila vratnicu i odbila se u gol, Chelsea 1- 0! 69. minuta, Tarkovsky je dodao loptu glavom, a Doucuré je glavom zabio pred gol Evertona za 1-1! 76. minuta, Reece James je srušen u šesnaestercu i dobio je kazneni udarac, zabio ga je Haverts i Chelsea 2-1! 89. minuta, Simms je guuo loptu pored Coulibalyja i pogodio, Everton 2-2!

Chelsea je nakon utakmice zauzeo 10. mjesto s 38 bodova, 10 pobjeda, 8 remija i 9 poraza, 11 bodova manje od 4. Tottenhama. Ako Chelsea želi ući među top 4, mora se suočiti s jakim momčadima poput Newcastlea i Liverpoola. Čak iu očima onih navijača koji nose Jeftini Dres Chelsea, ove sezone je nemoguće da Chelsea nastavi sudjelovati u Ligi prvaka sljedeće sezone s rezultatima Premier lige. Postoji i drugi način, osvojiti Ligu prvaka. No, možda će biti i teže, jer je Chelseaju u četvrtfinalu protivnik posljednji prvak Real Madrid.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Chelsea Nogometni Dresovi,Everton Nogometni Dresovi,Jeftini Dres Chelsea, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 59 تاريخ : يکشنبه 28 اسفند 1401 ساعت: 14:19

Dana 15. ožujka, u 1/8 finala Lige prvaka, Real Madrid je pobijedio Liverpool 1-0 kod kuće, uspješno se plasiravši u sljedeći krug. U 79. minuti Benzema u Real Madrid Nogometni Dresovi postiže jedini pogodak na ovoj utakmici.

3. minuta Benzemin udarac je obranjen. 6. minuta, udarac iz kuta Real Madrida, Benzema je pucao, ali je izblokiran. 7. minuta, Salah u Liverpool Nogometni Dresovi broj 11 dodao je loptu u prednje polje, a onda je Núñez pucao, ali je obranjen. 11. minuta, koer Real Madrida, Valverdeov udarac iz daljine je izblokiran, zatim Kroos još jedan udarac, ali je ipak obranjen. 20. minuta, Nacho je ubacio, Camavinga iz daljine, ali lopta je obranjena. 22. minuta, koer Reala, Modrić je pucao iz daljine, ali promašuje. 26. minuta, Aold je ubacio, Gakpo glavom, ali promašuje. 31. minuta, Fabio je dodao loptu, Núñez je glavom promašio. 33. minuta, Núñez puca, ali promašuje. 34. minuta, udarac iz kuta Liverpoola, Konate puca previsoko. 35. minuta, Veninus je prošao Aolda pa pucao, ali je bio blokiran. 36. minuta, Gakpo je pucao, ali je obranjen, onda Liverpool izbacuje iz kuta, Milner iz daljine je blokiran. Nadoknada vremena, Venicius je prošao, Benzema je pucao izdaleka, ali je izblokiran. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0-0.

53. minuta Robertson je dodao loptu koju mu je ukrao Benzema. Potom je Benzema direktno ubacio, Valverde se probio u šesnaesterac i pucao, ali je bio izblokiran, zatim je prošao horizontalno na desnu stranu šesnaesterca, Benzema je guuo, ali je spašeno. 56. minuta, Venicius je prošao po desnoj strani, Benzema je pucao, ali je Aold izbio. 63. minuta, Moderic je izborio loptu na lijevoj strani i dodao, Valverde je glavom, ali promašuje. 69. minuta, Venicius je prošao, Benzema pucao i promašio. 73. minuta Liverpoolov trener Klop protestirao je i dobio žuti karton. 79. minuta, Benzema je uzeo loptu u šesnaestercu, Venicius je pucao, ali promašio, pao na zemlju i dodao loptu, Benzema je lako guuo prazna vrata i pogodio, Real Madrid 1-0! Tada je Benzema zamijenjen zbog ozljede. Na kraju utakmice Real Madrid je na domaćem terenu pobijedio Liverpool 1-0, ukupnim rezultatom 6-2, uspješno prošao dalje.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid Nogometni Dresovi,Liverpool Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 61 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 11:34

U ponedjeljak navečer na London Football Awards menadžer Arsenala Mikel Arteta proglašen je menadžerom godine, a krilni igrač Bukayo Saka igračem godine. Događaj za sve navijače koji nose Jeftini Dres Arsenal!

Prije ovog događaja, Arsenal je upravo pobijedio Fulham 3-0 u 27. kolu Premier lige. Ovo je ujedno i 100. pobjeda Artete od kada je trener Arsenala, 100 pobjeda u 167 utakmica, s stopom pobjeda od 59,52% što je na prvom mjestu među svim trenerima Arsenala, nadmašivši Wengerovih 57,98% (716 pobjeda u 1235 utakmica).

Saka koji nosi Arsenalov dres s brojem 7 ima 21 godinu i igrao je u svim utakmicama Premier lige za Topnike ove sezone. Postigao je 10 golova i 9 asistencija. Hasselbaink, bivši napadač u Chelsea Nogometni Dresovi nazvao je Saku svojim igračem sezone.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Jeftini Dres Arsenal,Chelsea Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 82 تاريخ : سه شنبه 23 اسفند 1401 ساعت: 11:09

Manchester United je nakon poraza od Liverpoola sa 7 golova praktički objavio da se povukao iz utrke za naslov prvaka, a branitelj naslova Manchester City postao je jedina momčad koja je mogla ugroziti vodećeg Arsenala. Ovog tjedna započelo je punom parom 27. kolo Premier lige, a Manchester City je krenuo na megdan Crystal Palaceu.

Nakon početka utakmice Manchester City Nogometni Dresovi na gostovanju u potpunosti je preuzeo igru, ofenzivna završnica stvorila je mnogo prilika za gol, a defenzivna završnica potpuno zakočila Crystal Palace. Gundogan je izveo jedanaesterac, a Harland je uspješno pogodio poen, dovršivši kobni udarac i pomogao Manchester Cityju da pobijedi Crystal Palace 1-0.

Pobjeda Manchester Cityja poslala je rekord sramote Crystal Palaceu. Crystal Palace je bez pobjede već 11 uzastopnih kola, čime je zadržao trenutni rekord momčadi koja je najduže neporažena u Premier ligi. Manchester City je nakon jedne utakmice više smanjio bodovni zaostatak za vodećim Arsenalom na 2 boda.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 95 تاريخ : يکشنبه 21 اسفند 1401 ساعت: 9:29

Baye München je 8. ožujka kod kuće svladao Paris Saint-Germain s 2-0. Choupo-Moting i Gnabry u Dresovi FC Baye München postigli su po 1 pogodak.

Prvi pogodak na utakmici pojavio se tek u 61. minuti: Goretzka i Müller sklopili su suradnju kako bi dobili loptu od Verrattija na rubu šesnaesterca, zatim je Goretzka ubacio, Choupo-Moting guuo i pogodio, Baye 1-0! 89. minuta, Verratti je izgubio loptu u petercu, Cancelo je uzvratio dodavanjem, a onda je Gnabry ubacio lijevu stranu šesnaesterca i pogodio, Baye 2-0!

Iako je Baye slavio 5 puta u proteklih 6 susreta, Pariz je u prvom kolu kod kuće izgubio 0:1 od Baye Münchena. Ali u sljedeće 3 utakmice Ligue 1, Pariz je pokazao dobru igru, Messi i Mbappé zajedno su dali 8 golova. Stoga su neki navijači u Jeftini Dres Paris Saint-Germain s nestrpljenjem očekivali vidjeti Messija i Mbappéa kako pomažu Parizu da prođe u četvrtfinale. No, igrači Baye Münchena vrlo su čvrsto branili Mbappéa i Messija, a nekoliko udaraca Mbappéa je uništeno. Pariz, koji je isticao osobne sposobnosti, izgubio je od momčadskog rada Baye Münchena. Nakon utakmice na stadion je uletio jedan navijač Parižana koji kao da je izrazio nezadovoljstvo Messijem.

Ovo je četvrta uzastopna sezona da se Baye plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. Do sada je Baye dobio svih 8 utakmica Lige prvaka ove sezone, s ukupnim rezultatom 21-2, završio 7 čistih susreta, uključujući dva protiv Barcelone i Intera iz Milana.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi FC Bayern München,Jeftini Dres Paris Saint,Germain, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 61 تاريخ : پنجشنبه 18 اسفند 1401 ساعت: 11:29

Brentford je 6. ožujka u 26. kolu Premier lige na svom terenu svladao Fulham rezultatom 3-2. Dvije momčadi pokazuju prekrasnu igru, bilo da su navijači u dresu Brentforda ili u dresu Fulham FC, niti jedna nije znala rezultat do zadnje minute. Pinnock i Matthias Jensen zabili su po 1 gol, Ivan Toney zabio je penal za Brentford. Solomon i Carlos Vinicius zabili su svaki po 1 za Fulham.

3. minuta, Mbeumo je pucao iz blizine, ali je promašio. 6. minuta Pinnock u dresu Brentforda s brojem 11 puca i zabija u šesnaesterac, Brentford 1-0! 16. minuta, Mbeumo je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu. 35. minuta Ivan Tony iz slobodnog udarca pogađa okvir vrata i izlazi u aut. 39. minuta Pereira je iz slobodnog udarca pogodio okvir gola. Tada je Solomon u dresu broj 11 Fulhama glavom zabio za Fulhama 1-1! 53. minuta, Issa Diop je rušio Christiana Nellgaarda u šesnaestercu, dosuđen je penal. Ivan Toney je uzeo i zabio, Brentford 2-1! 69. minuta Ivan Toney pucao je s sredine terena, ali previsoko. 85. minuta Mathias Jensen gura i zabija, Brentford 3-1! 99. minuta, Carlos Vinicius ubacuje pred gol, Fulham 2-3.

Fulham trenutno zauzima 7. mjesto s 39 bodova u 25 utakmica, a učinak momčadi daleko je premašio očekivanja. Nogometaš Fulhama Mitrović do sada je zabio 11 golova i nalazi se na 5. mjestu. Brentford je zauzeo 9. mjesto s 35 bodova iz 23 utakmice. Igrač Brentforda Ivan Toney zabio je 14 golova i zauzeo 3. mjesto u ligi. Brentford je izgubio samo 1 od svojih 12 domaćih utakmica ove sezone.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Fulham FC, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 67 تاريخ : سه شنبه 16 اسفند 1401 ساعت: 11:21

U nadopunskoj utakmici 7. kola Premier lige Arsenal je 1. ožujka na domaćem terenu svladao Everton rezultatom 4-0. Martinelli je postigao 2, Saka i Ødegaard po 1 gol. Arsenal je nastavio prvo mjesto s tri uzastopne pobjede, vodeći pred Manchester Cityjem 5 bodova. Čini se da plavo-bijelom Manchester City Nogometni Dresovi neće biti lako nadmašiti crveno-bijeli dres Arsenala.

40. minuta, Zinchenko je direktno ubacio s desne strane, Saka se okrenuo i iz malog kuta ubacio s desne strane šesnaesterca i pogodio za Arsenal 1-0! 46. minuta, Šaka je uspješno ubacio s leđa, Martinelli je dobio loptu i protiv vratara guuo i pogodio, Arsenal 2-0! 70. minuta, Trossard je ubacio u šesnaesterac po lijevoj strani i vratio, Ødegaard je guuo, ali je bio izblokiran pa je zabio, Arsenal 3-0! 80. minuta, Zinchenko je izveo direktan ubačaj, Nketiah je s lijeve strane ubacio na gol, a onda Martinelli iz pete poentirao za 4-0.

Ove sezone Arsenal je po 12. put zadržao nepromijenjen startni dio, a ovo im je 100. ligaška pobjeda nad Evertonom. Ove sezone Martinelli je postigao 11 golova u Premier ligi, Saka je zabio 10. Arsenal je jedina momčad u Premier ligi s dva igrača koja su ove sezone postigla 10 ligaških golova. Kao što oni navijači koji nose Arsenal Nogometni Dresovi često kažu: Arsenal ne kupuje zvijezde, on ih stvara.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Nogometni Dresovi,Arsenal Nogometni Dresovi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 64 تاريخ : پنجشنبه 11 اسفند 1401 ساعت: 11:14

27. veljače u Parizu je održana svečana dodjela godišnjih nagrada FIFA-e 2022. Messi je još jednom izabran za najboljeg FIFA-inog igrača s 52 glasa, slijedi ga Mbappé (44 boda), a zatim francuski napadač Karim Benzema koji trenutno igra u Real Madrid Nogometni Dresovi (34 boda) na trećem mjestu. Uz to, trener Argentinca Scaloni osvojio je čast najboljeg FIFA-inog trenera, a Martinez najboljeg FIFA-inog vratara.

Messiju je ovo sedmi put u karijeri da ima tu čast. Godine 2022. Messi je predvodio argentinsku momčad koja je osvojila Svjetsko prvenstvo. On sam također je osvojio Zlatni globus Svjetskog prvenstva sa 7 golova i 3 asistencije. U svom zahvalnom govoru, Messi je rekao: “Ova godina je bila luda za mene. Nakon napoog rada, ostvario sam svoj san. Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila u karijeri. Vrlo malo ljudi to može postići, ali ja sam imao dovoljno sreće. "

Prema pravilima glasovanja, članovi s pravom glasa uključuju aktualnog izboika muške reprezentacije (jedan za svaku momčad), aktualnog kapetana muške reprezentacije (jedan za svaku momčad), predstavnika profesionalnih novinara iz svake regije te predstavnike svjetskog nogometa navijača registriranih u FIFA-i. Stoga se može reći da je to čest izbor profesionalnih djelatnika nogometne industrije i navijača, a Messi to zaslužuje. Mnogi navijači koji su nosili Jeftini Dres Messi slavili su novu čast i željeli Messiju da nastavi svoje fantastično nogometno putovanje.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid Nogometni Dresovi,Jeftini Dres Messi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 68 تاريخ : سه شنبه 9 اسفند 1401 ساعت: 11:11

25. veljače, 25. kolo Premier lige, Arsenal 1-0 Leicester City, nastavlja prvo mjesto s 2 boda prednosti u odnosu na Manchester City. Martinelli u Arsenal Nogometni Dresovi postigao je jedini pogodak. U proteklih 6 utakmica protiv Leicester Cityja Arsenal ima 5 pobjeda i 1 poraz.

6. minuta, Ødegaard je dodao loptu, Saka je pucao s desne strane šesnaesterca, ali je izblokiran. 12. minuta, Zinchenko je dodao loptu, Trossard je pucao u šesnaesterac, ali je izblokiran. 25. minuta, Arsenalov udarac iz kuta, vratar Leicestera Ward je izbio loptu, potom je Trossard pogodio iz daljine izvan šesnaesterca, ali kako je Ben White napravio faul, sudac ga je poništio nakon gledanja videa. 31. minuta, Zinchenko je pogriješio glavom, Ishinacho je pogodio, ali nije uspio zbog ofsajda. 42. minuta, Ødegaard je dodao loptu, Martinelli je ubacio iz malog kuta s lijeve strane, ali promašio.

Minutu drugog poluvremena Trossard je sjajno ubacio s lijeve strane, Martinelli se probio u šesnaesterac i niskim udarcem s lijeve strane zabio, Arsenal 0-1, Martinelliju je to 20. prvoligaški pogodak! 57. minuta, Zinchenko je pucao s vanjske strane, a Ward brani. 59. minuta, Ødegaard je pucao iz daljine, ali je izblokiran. 71. minuta, Endidi je ukrao i dodao loptu, Hall je promašio šut iz daljine. Na kraju je Arsenal pobijedio Leicester City 1-0.

U ovoj utakmici Arsenal je preuzeo apsolutnu inicijativu, a igra novih topnika natjerala je sve navijače koji nose Jeftini Dres Arsenal da više ne brinu o ozljedama Thomasa i ostalih igrača. Trossard je služio kao središnji napadač umjesto Nketiaha, Jorginho je započeo i odigrao cijelu utakmicu s najviše 4 statistike: 10 puta za vraćanje lopte, 95 dodira, 3 ukradene lopte, 68 uspjeha od 86 dodavanja.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Nogometni Dresovi,Jeftini Dres Arsenal, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 67 تاريخ : يکشنبه 7 اسفند 1401 ساعت: 18:03

Dana 22. veljače, u prvom kolu 1/8 finala UEFA Lige prvaka, Manchester City igrao je u gostima protiv Leipziga Red Bulla, remiziravši 1-1, pretrpjevši dva uzastopna remija. U prvom poluvremenu Mahrez je postigao 1 gol za Manchester City; u drugom poluvremenu Gwadiol u dresu RB Leipzig glavom postiže izjednačenje rezultata.

14. minuta, Manchester City je izveo koer s desne strane, Mahrez je zabio loptu u sredinu šesnaesterca, onda je Dias glavom šutirao, ali je Blasvic obranio. 16. minuta Glarish je prošao s loptom, a Schrager ga je s leđa srušio. Manchester City je dobio set loptu blizu vrha šesnaesterca, Mahrez ju je uzeo i pucao lijevom nogom, ali je odbijen od zida. 18. minuta, Beardo Silva je vratio loptu s desne strane šesnaesterca, Rodri se nadovezao i bez zaustavljanja loptu direktno guuo desnom nogom, ali previsoko. 27. minuta, pogriješio je Schrager, Glarish završio ukradenu loptu pa ubacio, Gundogan potom proigrao Mahreza koji je krenuo prema naprijed, potom je Mahrez pogodio dalji kut, Manchester City 1-0! 68. minuta, Grealish je ravno ubacio u vezni red, Harland je guuo loptu u desnu stranu šesnaesterca, potom iz malog kuta guuo desnom nogom, ali je promašio ispod blizine obrane. 70. minuta, Leipzig je izveo koer s lijeve strane, Halstenberg je ubacio, Gwadiol je visoko skočio i glavom zabio za Leipzig 1-1 Manchester Cityja.

Ovo je treći put da Manchester City protiv RB Leipziga igraju u Ligi prvaka. Prošle sezone, Manchester City je prvo pobijedio 6-3 kod kuće, a zatim izgubio 1-2 u gostima od RB Leipziga. Ovaj put je izostao De Bruyne zbog ozljede, Manchester City je napravio 0 zamjena, mnogi navijači u Jeftini Dres Manchester City mislili su da bi ovo mogao biti trener Guardiolin eksperiment nove taktike.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : RB Leipzig,Jeftini Dres Manchester City, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 77 تاريخ : پنجشنبه 4 اسفند 1401 ساعت: 19:33

19. veljače u 24. kolu Ligue 1 Paris Saint-Germain je kod kuće svladao Lille 4:3 i osvojio 3 boda. Iako je Messi zabio pobjednički slobodni udarac za momčad u 94. minuti, ako ste navijač u Messi Nogometni Dresovi, svakako ćete primijetiti: Messi je samo 42 puta dotaknuo loptu u ovoj utakmici.

U prvom poluvremenu Messi je bio kao proziran čovjek, gotovo da nije imao prilike dotaknuti loptu. Više od 90% napada Parisa bilo je na lijevoj i centralnoj strani, dok je Messi bio na desnoj strani. Nedugo nakon početka drugog poluvremena i Mendes i Neymar su se ozlijedili, Paris je morao promijeniti ofenzivnu strategiju, tada je Messi imao priliku doći do lopte. Očito, u rasporedu trenera Parisa u ovoj utakmici, Messi nije jezgra momčadi, već rub.

Kao rezultat toga, iako je Pariz jednom vodio protivnika 2-0, izgubio je 3 gola zaredom. Pogotkom Mbappéa u posljednjem trenutku i slobodnim udarcem Messija u sudijskoj nadoknadi Pariz je teško došao do pobjede. A, i ovaj slobodan udarac dobiven je Messijevim osobnim umijećem: 94. minuta, Messi se probio prilikom izuzimanja lopte u prednjem polju, potom ga je igrač Lillea povukao u šesnaestercu, pa je Pariz dobio slobodan udarac.

Sveukupno stanje Pariza u posljednje je vrijeme bilo tromo. Prije ove utakmice bili su u neugodnoj situaciji s tri uzastopna poraza. Ključni pogodak postigao je Messi, koji je bio postavljen na rubu momčadi, prilično ironično za Galtiera. Za mnoge navijače PSG-a koji nose Jeftini Dres Paris Saint-Germain, vrijeme je da imaju novog trenera.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Messi Nogometni Dresovi,Jeftini Dres Paris Saint,Germain, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 92 تاريخ : سه شنبه 2 اسفند 1401 ساعت: 18:32